Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är en text som de vilka är extra förtjusta i analys kan ta itu med att bena upp och ut, själv tänker jag gå till centrum och handla ingredienser till middagen, nej det kommer inga gäster eftersom jag inte bjudit någon


Jag har problem med ståndet







Jag tycker inte om torghandel
det irriterar mig att folk inte frågar mig först
innan de följer en stolt traditiion
som exempelvis just att smälla upp bord
börja sälja saker från var de står
det är ju ändå så att jag är världens centrum
låt vara min egen värld

ta bara en sådan sak som att fira midsommar,
sommarsolståndet eller ha en kräftskiva
bara några månader senare
det är upprörande att åse

att jag är den folkskygga typen
som aldrig bjuder in mig själv till andras fester
aldrig skulle komma på att tanken ens
att bjuda tillbaka om jag någonsin skulle
bli bjuden hem till andra

jag skulle förstås tacka nej
det första jag gjorde och varför då bjuda tillbaka?

Om jag tänker komma fram till pudelns kärna?
Jag tror inte det
för om ni kan läsa det här betyder det bara
att ni har tagit er in i mitt huvud
eller att jag tänker högt och det är ert eget fel
om ni tar del av mina tankar
de är ju ändå mina egna




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-09 17:11



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag befann mig plötsligt i ditt huvud, tog tag i väggarna och vrängde det ut och in. Plötsligt satt vi alla där som på en slags uteplats och firade, och ingen hade bjudit och alla var bjudna; ingen var värd och alla var värda.
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP