Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intuitiv matte

 

 

Nu lägger jag ner matten, och parkerar tanken
på vackra lösningar i beräkningar.
Jag upphöratt stirra mig blind på dagar,
lägger inte heller en tanke på timmar,
och minuterna...

Farväl volymenhet, för nu
skall jag räkna med andra mått,
när en och annan hållplats passeras
men inte räknas, de jag missar
för jag vet var målet finns.

Den rymden saknar begränsningar.

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-09 22:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte ens \"the sky is the limit\" med andra ord.
Behagligt och behövligt.
2008-06-11

    sunnanvind
Sommarlov magistern!:))
2008-06-10

    Maria Malm
Önskar dig en trevlig ledighet..
2008-06-10

  Lena Krantz VIP
Här luktar semester måste jag säga....inga tider att passa!
Nåja, jag har bara den här veckan kvar så..*ler glatt*
2008-06-09

  Björn Karlsson
Lättsam poesi
med djup
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt