Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frilansande änglar...

 

Är det i lust och fägring stor
vi nalkas, denna ljuva sommartid,
då vet jag att änglarna kommer
att få jobba häcken av sig.
Troligen når de inte hela vägen fram
på grund av alla störningar,
om de väljer lokaltrafiken.

Så om du har en tanke till övers...

Tänk vad ett litet leende
på tunnelbanan, bussen
eller pendeltåget,
kan betyda för en liten...

 

Det är i alla fall sommartid
och det är smärtfritt,
och välkommet...

leendet

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-09 22:30



Bookmark and Share


    sunnanvind
Leenden...jag älskar leenden o ger dem ofta själv!
2008-06-10

    Maria Malm
Underbart är man får samla leenden på bussar och tåg..
2008-06-10

  Elaine.S VIP
Leende...så underbart att få möta
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt