Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider, nya ideer

hjälper klumförebyggande
medel
mot

klumpar i halsen
och

isåfall
kanske
det ochså finns

rotlös frihet
i rotsystemet

Vem vet
kanske kan
även

snusförnuft
paketeras
i

dosor




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 178 gånger
Publicerad 2008-06-10 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan