Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade


Sjung din sång för mig i natt

Sjung för mig

Sjung din sång för mig
Sjung om kärlek och ömhet

Jag tar ner en stjärna från himlen
och trär upp den på en spindelvävs tråd
Knyter sen smycket om din hals
Du om någon är värd detta omöjliga smycke
Du är värd så väldigt mycket mer

Sjung samma sång igen

Att ligga på rygg i gräset med dej
och se upp på sommarnattens himmel

Att få vila mitt huvud på din arm
Att få känna din kroppsvärme

Dina läppar snuddar lätt mot mitt öra
Att få höra din röst är min lycka

Sjung den så en tredje gång

Och jag somnar
lugnt och tryggt in vid din sida




Fri vers av Therés
Läst 850 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-10 20:43



Bookmark and Share


  Skogsstjärna Trientalis Europea
Varm känsla och ord som ger vackra bilder ??
2018-11-11

    wildrosen
fantastiskt vacker....
2008-12-19

  Nems
jag får en riktig mys-känsla av den här texten. men samtidigt lite melankoli... fint skrivet!
2008-10-09

  Ilona _L
Den var vacker!
2008-06-13

  Maria T
En fin sång om kärlek och ömhet
2008-06-11

    Maria Malm
En fin sång, gillar bilden av det omöjliga smycket.
2008-06-11

    johanna1234
Fint! :)
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!