Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det så konstigt att det finns barn som inte känner att någon ser dem


Tittar på nyheterna
och tänker
väder

Tittar på action
och tänker
poff

Tittar på fotboll
och tänker
mål

Tittar på porr
och tänker
fitta




Tittar i taket






Övriga genrer av korpfjäder
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-10 22:22



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Orden som gav \"underfundig\" ett ansikte
2008-06-13

    Glittra G
mycket tankvärda ord.
2008-06-12

  Lena Krantz VIP
Ha ha....den var bra!
2008-06-11

  inutimonster
det var stake i pennan! jag gillar det! jag tycker det var en riktigt bra beskrivning.
2008-06-10

    Melona
Applåderar

wow

vad starkt och snyggt formulerat om hur det är och kan vara...
2008-06-10

  Carola Zettergren
Mycket bra....människor har en förmåga att se förbi det som står närmast!!!
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder