Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den här texten verkar lätt obegriplig så bli inte ledsen för det, många texter här inne ger ofta det intrycket (vad sjutton handlar nu detta om...?)


Kritik på en text X




En poet här inne
har kritiserat en av mina texter och så här
svarade jag på det,

(O.B.S. kattans kritik får ni faktiskt leta upp själva,
den står ju ändå under poesin)



tack för läsning och kommentarer,
det värmer ofta
när det kommer från kattsläktet...

kommer de från hundar
som inte lärt sig sitta får en mest skäll...

jo, så känns det ofta nog och någon
måste ju trots allt ta på sig den stora uppgiften
att ofta nog helt i onödan axla ett ansvar
folk i allmänhet
inte alls är kapabla att ta själva...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-10 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP