Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plåstrar skavsår

 

Dessa ändlösa tomma minuter
som växte sig större,
efter ditt avsked,
kastade omkull allt det där
jag med ett uns av insikt
format varligt i längtan.

En ytterlighet, en stillhet,
och däri, där mellan en njutning,
där gjorde vi något, och där fanns
allt annat än tvång.

Det var inte svidande skavsår
som fick mig på fall, fast foten blödde
gata upp och ner.
Taskigt nog, fyllde inte heller syrendoft
upp tomrummet.
Det var allt där mellan,
vardagen...
drömsyner...
som fick mig att trilla, tumla runt,
önska att jag hade sagt något,
just då
eller sedan.

Nu,
plåstrar jag skavsår på mitt hjärta,
som i saknad säger,

...

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-11 00:04



Bookmark and Share


    Bögen
En fin text som följer sin tråd till slutet där den bara upphör i ordlöshet. Bra!
2008-06-11

  lilla t
mmm hjärtan som ömmar av saknad gör ont :) skickligt var detta!
2008-06-11

    Maria Malm
Tråkigt att man inte sagt, det man borde, när ångern efteråt skaver..
2008-06-11

  Lena Krantz VIP
På nåt sätt är det väl alltid bättre att säga....än att ångra sig efteråt!

Nåja, ingen är mer än människa! *räcker över lite skavsårsplåster*

;o)
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt