Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under tiden går mellantiden väldigt fort

Men varför
kommer du nu dragandes med dina sekunder
när vi bara har några minuter på oss ?

För en timme sedan
var det redan försent
och det borde vi ha tänkt på
för en månad sen

Vi måste göra det nu
om vi ska säkra
vår
tid för några år framöver

Vågar vi oss

blixtsnabba beslut

Eller
ska vi gå
tillbaks till sekeltänkande

något i
mitten blir nog bra

Men jag får nog
sova på saken




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 208 gånger
Publicerad 2008-06-11 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan