Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Its not dark yet

Luften gick ur mig
men precis
som en Bob Dylan låt
så söker
jag inte det perfekta
vackra
ytliga

Så trottoaren
var romantisk
i skenet av månen
och
fimparna från cigaretterna
ekade av liv

Även den oplockade hundlorten påminde
om

poesi




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 192 gånger
Publicerad 2008-06-11 21:16



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ibland finner man det utsökta i skärvorna... Det som till synes inte är så vackert är ändå alldeles utsökt, underbart..!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan