Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När varje andetag är olidligt

Att verkligen
sakna någon

ett steg
från
personen
värker
lika mycket
som

en hjärtattack
i december månad;
ensam i snön

Att verkligen sakna någon

När man säger orden sakna
då menar man
det man säger
som om det vore
en bön
om
en sekunds extra liv
på dödsbädden

Att verkligen sakna
någon

är en gåva

ty då
har man upplevt
något stort

inom
sitt eget universum






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-11 21:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Verkligen så sant.
Applåd!
2008-06-13

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så himla rätt och sant
och det gör liksom skönt ont
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan