Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefull

 

 

Så olika, så i samstämmighet
bara så vardagligt bara,
och så i ofullkomlighet välväxta,
nära,
och så väl som handen
i handsken,
där ni följer känslan,
blundar vardagen stramt.

Ni står ut där, förblir,
slår ut
och njutningen är något
ni tillåter er,
står ut...

Stannar omgivningen som i kontrast
där...
en herre springer runt hörnet i all hast,
där, alla så olika
bär på en last.

Inte ens med möda
ser ni er om i speglarna,
ni vet.

Ni är vackra
i er verklighet

så olik den som fördömer.

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-12 20:10



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Människor är faktiskt riktigt söta, även när de springer omkring och jagar något obegripligt!
;o)
2008-06-12

  Tellus Fortuna
Tänkvärt ! Tål alltså att tänka på.
2008-06-12

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat av dig!!!
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt