Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett obeskrivligt behov

 

 

Ett obeskrivligt behov
rullar över mina tankar, där en kopp java bleknar,
där inga mått, tror jag
stora nog att fylla min mugg,
fyller ett jag.

Där tummar jag på skeden, verktyget,
en del av nyckeln till lycka,
som skall få mina sinnen på fall.

Men...

Jag fyller den på nytt.
Men denna gång är handen verktyget,
som då...
och jag skall låta dig flöda
mellan mina fingrar,
där på kanten
njuta av dig.

För där njutning är
har förnuftet lagt sig att vila,
och kaffet får vänta,

för mitt begär är du

...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-12 21:00



Bookmark and Share


  Heiven
mystik över texten. gillar helt enkelt.!
2008-06-21

  Maria Zena Viklund
underbart skrivet!
2008-06-14

  Elaine.S VIP
Slutet är sanslöst vackert....
2008-06-13

  Tina-sol
Den här gillar jag. Den är som ett litet vackert mysterium. Som ett ihopsnickrat litet musikstycke.
2008-06-12

  camillala
oj så fin!
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt