Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets blomma



Mörkrets blomma har gått och lagt sig
och den vaknar inte förrän du
gråter
lider
ber
men ingen kan höra ditt hemska skrik
ingen kommer att se dig lida
ingen vill lyssna på dina böner
förutom Mörkrets blomma




Fri vers av Tessy
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-12 22:47



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Jag gillar mörkrets blomma, den är fin...svart som kaffet med månens spegelbild.
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Tessy
Tessy