Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar honom

Jag är så kär
Jag vill bara vara med dig där
Mitt hjärta slår volter när du är nära
Och nu säger jag dig: Jag kan inte leva så hära\'
Jag tittar på dig i alla tider
Och jag hoppas att du ska se att jag lider
Jag har en smärta här inom allt
Är ditt hjärta bara kallt?
Jag bär den smärtan dag ut och dag in
Ibland vill jag bara säga: Försvinn!
För jag kan inte se på dig mer
För då står du bara och ler
Jag vill inte ha dig
För du vill inte ha mig
Är det sant, unge man?
Eller är tjalla för ditt ex. det enda du kan?
Du är fin och het
Du är nog från en annan planet
För jag har inte sett någon som du
Så jag vill att du lyssnar nu:
Vill du ha mig
Så får du ta mig




Fri vers av Nin-nna
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-12 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nin-nna
Nin-nna