Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du höll oss vid liv

Du ställde alltid upp
Du fanns alltid där
Du hjälpte alltid

Nu ställer du inte upp
Nu finns du inte där
Nu hjälper du inte

Du höll oss vid liv

Nu kvävs vi
Nu vissnar vi
Nu förblöder vi
Nu drunknar vi
Nu dör vi

Det är ditt fel
Ingen annans




Fri vers av Nin-nna
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-06-15 12:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då är man oerhört beroende av en annan människa...om det nu var en sådan det handlade om...
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Nin-nna
Nin-nna