Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gav dig mitt allt

jag gav dig allt jag hade , alltså mitt allt
du tog det jag hade och sen försvann
jag har ingen aning om den som du nu har blivit
men jag kommer så väl ihåg vem du var
jag kommer ihåg allt vi gjorde och allt du sa
du fick mig att tro att det alltid skulle vara du & jag
du lurade mig , ja jag blev blåst
men mitt hjärta till dig , kommer alltid att vara låst.




Fri vers av emish
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-12 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emish