Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen när inte jag längre finns där.

jag har lärt mig, att alltid ställa upp för mina vänner,
i vått och tort ska man stå där och hålla deras hand.
det verkar inte som att du lärt dig samma regel.
du verkar inte bry dig om dina vänner alls.
det ända jag känner är att du sviker dig själv
klart att jag mår dåligt av dig här, att du också svikit mig.
men det är bara du som kommer att lida över det här,
ja, sen när inte jag längre finns där.




Fri vers av emish
Läst 184 gånger
Publicerad 2008-07-06 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emish