Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att lämna en klass man känt trygghet i i tio år


Regnet sköljer bort oss nu

Sensommardag
det är tio år sen snart
vi satt där färgglada t-shirts
på kuddar i ring

Vissa av oss skulle komma att bli bästa vänner
andra ovänner

Det skulle skickas kärleksbrev, kompislappar
Det skulle bytas pokémonkort, Gogos,
- vänskap

Vissa av oss skulle försvinna,
men många av oss blev kvar och vi gick tillsammans

dag efter dag, år efter år.

Led tillsammans, skrattade tillsammans
levde tillsammans,

Allt för att vi en dag skulle stå där
till slut
Men klumpar i halsarna
för att skiljas en sista gång

Allt för att en dag säga ett sista hejdå



Det var igår.



Och idag faller regnet som för att
skölja bort de tårar vi fällde

ta bort vårat sista spår
vår sista prägel

från Viaskolans skolgård




Fri vers av ULLSTRUMPA
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-13 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ULLSTRUMPA