Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en tjock bakgrund bakom den här texten, men lite sammanfattat kan man väl säga att den handlar om att alltid komma tvåa.


Jag är egentligen bara besviken på mig själv

Du sa att du lyfte av hatten
det sa du när jag hade gjort som du sa

du sa att du lyfte av hatten,
men det var utan att hylla någon

kanske mer något nån gjort

eller kanske bara
marginalen mellan vad som är
och det som var

kanske hyllade du bara för att fälla
ett högre träd

Och du sa att du lyfte av hatten
men du satte ju på den igen




Fri vers av ULLSTRUMPA
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-28 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ULLSTRUMPA