Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm och cool

Ahh så het du är
slickar min kropp från topp
till tå

Din erotiska
värme
får mig
att
sträcka på hela kroppen
och njuta

Det är knappt att
vatten svalkar
du kommer åt
överallt
utom i valkar

Jag trivs med dig
i solglasögon

Ibland blir jag röd
av din utstrålning

Ingen är som du
både varm och cool




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-07-03 20:49



Bookmark and Share


  Annelie Hugo
Härlig erotisk kärleksförklaring :))) Kram Annelie
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan