Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spya utan innehåll

Sliter loss mig
själv
i försök
att vara normal

Söker desperat efter nycklar
utan lås

Luktar på
rosor utan doft

Går på asfaltsgräs

Äter upp
det
sanna
spyr upp det falska




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-07-03 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan