Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På torra land

Ropar ut
i ekolöst mörker

Ord
som bor

parkbänk

Griper
efter lösning
utan lösning

Famlar
i
ljus
drunknar
på torra
land




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-07-03 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan