Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ingenting

Svamlar i skrift
rör runt i bokstäver

Åker
in och ut från hjärnan,
inte helt utan besvär

Går från a till ö
utan ett enda steg

Fegar med utropstecken
vågar i parantes,
smygande
frihet

Korsord
hänger på kors,
inget blod rinner
offrar mig ändå

Allt
och ingenting




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-07-03 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan