Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppar som spruckit

Läppar som spruckit

av orden

De hon aldrig delade
De hon höll inom sig själv.

krampaktigt

Och när allt spruckit ser hon sig själv
i spegeln
Hon minns att han frågade

hur hon ser ut inuti




Fri vers av Tina-sol
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-14 12:31



Bookmark and Share


  stella
Bara den älskande vill veta detta...
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol