Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter en tid med en vän som inte ville som jag



Tre timmar satt jag med blicken i horisonten utan att se den
Hur länge måste jag sitta med dig innan du visar dig för mig?

Två dagar tillbringade jag med öronen på helspänn vid forsen utan att höra den
Hur länge måste jag lyssna till dig innan du säger något jag kan lyssna till?

Två år bodde jag på samma ställe utan att känna mig hemma
Hur länge måste jag bo med dig innan du blir någon jag kan leva med?


För inte kan det väl vara mina ögon, mina öron och min trygghet det är något fel på?




Övriga genrer av korpfjäder
Läst 286 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-14 17:31



Bookmark and Share


    Glittra G
hm ... klurig och intressant ... kan den handla om gud?
2008-06-15

  inutimonster
jag är trött på att skriva kommentarer, så stoppar in lite applåder här och var, men kände att nu blir det fan en kommentar ändå; det här tycker jag mycket om och kan relatera till, samtidigt känns det ju så tragiskt att inte alla människor fungerar som lego tillsammans. fast å andra sidan... det kanske är det som är charmen med att vara unik.

det här är bra, jag gillar den väldigt mycket. så. punkt.
2008-06-15

  Mona*
En vän som man inte kan känna sig hel med. Beror det på mig eller denne? Tja mitt nästa drag måste jag i alla fall ta ansvar för själv. Men visst är det sant att vissa personer dränerar en. Mycket tänkvärd text.
2008-06-15

  Lena Krantz VIP
Kanske gör mycketförsök att man blockeras lite samtidigt på nåt vis?
2008-06-14

    © Birgitta Wäppling VIP
Starkt och träffsäkert ställer du frågor som berör, djupt och mycket, mitt i livet.
2008-06-14

  Carola Zettergren
Yess...så bra poetat!!!..
2008-06-14

    Birgitta Wallgren
Bra formulerat! Gå på magkänslan...
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder