Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siden

Siden döljer dej
men ögat jan följa
varje linje
varje form
Siden mellan hand o hud
men ögon kan se
rakt in i längtan
Siden i veck o vågor
det finns där
det bevarar ljuset
Denna skira hinna
är lågans syre
Siden är vårt mellanrum
där vi möts
där vi berör
utan att skada
Den som önskar
kan blotta sin hud
bara för glädjens skull
bara för känslans skull
Vårt Siden är
av ödmjukhet
av respekt
av tillit
Ibland svämmar kärleken över
sidenet lindar in oss
vi är på samma Siden sida

och Vävaren ler





Fri vers av Oppli
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-06-14 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oppli