Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text utdrag ur meil till en på mig troende, själv tror jag det blir en fin sommar om man bara undantar alla de miljoner dödsfall som sker överallt dygnet runt året runt här i vår underbara värld där solen ständigt skiner ovan molnen


En sanning eller två att strunta totalt i såvitt du ej är troende förstås




Jag har en bok med dikter i
där författaren uttryckligen påtalar
det fåniga i att ta taxter på alltför stort allvar,

då är det bättre att läsa dem
med glimten i ögat eftersom poeter
som skriver texter där de tar texten och sig själva
på för stort allvar,
texten ofta blir högtravande och lätt löjlig att läsa...

jag är benägen att hålla med,
det är bara faktatexter,
högläsning ur biblar och spänningsromaner
som bör vara i total avsaknad av humor...

ha en underbar torsdag,
när den nu behagar infalla




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-14 21:02



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
...eller: sådana texter du nämner bör åtminstone vara \"utan extra humor tillsatt\"... Igår såg jag reklam för \"majs utan extra socker\". Hur upprörande är inte det?
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP