Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att börja bry sig

Vänder mig om
bara för att se
att allting har en baksida

Tar tag i mina höfter
för att balansera mig
i livets dans

Huvud, axlar knän och tår
Öl,pizza tjock mage och trötta lår

Kroppen växer
i takt med tiden,
måste börja
röra mig
( just nu är bara hjärnan
igång )

Borsta tänder
smörja händer
tänka på
fattiga i andra länder

Det finns mycket att göra
om man orkar
och bryr sig

Ibland är
det svårt
att bara bry sig
om
sig
själv ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-07-04 08:15



Bookmark and Share


  purpleangel
Instämmer med Hans W.. :)
Ibland är det allt svårt att BRY sig om sig själv.. :) BRA skrivet.
2005-07-04

  Hans w-art Westlund VIP
"Borsta tänder
smörja händer
tänka på
fattiga i andra länder"

...skönt gung där... och en bra fundering. om man inte orkar bry sig om sig själv, hur ska man då orka bry sig om andra?
2005-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan