Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll i dig för nu jävlar !

Håll i dig i
kurvan för
nu
svänger det
om
till

bättre tider

Snyggare
bröst
av sillykon

Feta
problem
med

sms lån

Håll i
dig
och ha
inte fötterna
på jorden

Det blir
så mycket
lättare
om man

höjer sig över
den

folkgråa massan

Du har ju ögonblick
för du
är ju poet

och sätter
det mesta på pränt

håll din dörr
på glänt
och vinflaskan
öppen

Det är bättre tider nu

man behöver
inte ens
ses
längre för att vara social

upplevelsen
genom internet
är total

och så slipper
man
le
i onödan
åt dåliga skämt
det
räcker
om man skriver

ha ha *ler
till svar

vad finns då kvar av det
gamla

mod ?

hopp ?

Kärlek ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-15 19:01



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
oh så rätt du har...
men jag är glad för nätet.. jag är så sorglig... jag kommunicerar mer med alla här en ute i den riktiga världen... (nu är jag deppig snyft)
2008-06-15

  Teresia Ridell
Hahaha !
Jaa...för en annan med socialfobi...så är detta en gudagåva.. Men visst lite verklighet bör man nog ha också...
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan