Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skälver

Spring ut i regnet med mig

då de värsta störtskurarna rasar

Skynda upp från soffan
Där vi kurar med varsin bok

Hand i hand

Slit av oss alla kläder
och duscha våra kroppar

älska
tills regnet bedarrat

jag skälver i din famn




Fri vers av Tina-sol
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-15 21:40



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
jag väntar på det härliga regnet!
2008-06-15

    Glittra G
mmm mysigt vännen :o)
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol