Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sjunger

Jag tränar hemma.
Det känns ganska bra.
Sjunger min stämma,
-stormvind a-a-a

-Tag min hand å-å,
nä-ä-ä-ä-ra dig
Det går bra också.
Men något fattas mig.

Jag känner mig halv.
Jag sjunger en del,
når ej himlens valv.
Sången blir ej hel.

Men så träffas vi,
sorlar och kacklar,
en kakofoni.
Anna sorlet tacklar.

Vi stämmer upp i sång
Nu känner jag mig hel,
-Alla på en gång!
Min stämma blott en del.

Jag lyfter. Vi svävar
Alla stämmor blir en klang.
Mot sjunde himlen vi strävar.
Vi når dit. Vi bärs av ett fantastiskt arrangemang.




Fri vers av Agneta Bergman Fredrikson
Läst 545 gånger
Publicerad 2004-04-29 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agneta Bergman Fredrikson
Agneta Bergman Fredrikson