Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyft på hatten och prisa din ungdom

Ta vad du kan få

din resa kära broder

För spillrorna
äter gamarna
och
allt det negativa

ryms inte i
långtidsminnet

Kyss dom
du kan
och vill kära
syster

För
de som doftar
galler
dom får blott endast
en

och
de som
är kyssäkta

gift dig då
om så
krävs

Res dig gamle
man
för

de
unga

det var ju du

en gång




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 22:00



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fasen vad skönläst !
\"För de som doftar galler, får blott endast en\" Jäkligt väl formulerat; blir lite avundsjuk:(
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan