Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina läppar...

 

Jag dränker saknaden i bilder
tar ett djupt andetag,
andas in smaker, sväljer
och vet att...
jag överlever.

För bortom allt tvivel,
finns luft i tankarna
där vingar rör sig, tar mig vidare
i yviga språng, utfall
där...

håller jag hårt om smaken
och biter mig fast,
i minnet
i dina läppar.

Du är smaken,
jag inte kan vara utan

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-15 22:59



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ord av kärlek...
2008-06-16

  Sanningsägaren VIP
Vackra ord från en vacker själ
2008-06-15

  mare VIP
...vackert skrivet........
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt