Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
carola z inspirerte


Kritik på en text III













Den här texten talar direkt till självet
självklart måste vi avstå från
att komma för nära varandra

enligt tidresenärsreglerna
kan två humanoider
inte samtidigt uppta
samma yta i verkligheten

texten får också självklara
trenne korgar med färskpotatis
o kvistar av dill




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-16 11:30



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Om verkligheten är uppbyggd på detta sätt välkomnar jag mig härmed till den. Kan man få en potät?
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP