Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singellivets nödvändigaste


Vad skulle vi göra utan varandra
vi som har varandra
utan att ha
varandra





Övriga genrer av korpfjäder
Läst 349 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-16 22:41



Bookmark and Share


  micke marin
Ooj, ja så kan det vara. Eller, så är det nog ofta.
2008-06-19

  Fånga dagen
Bra tanke :)
2008-06-18

  devilsangel
Ja precis..hur *S
2008-06-18

    glasa VIP
älskade du
SÅ FANTASTISKT SANT

*

du
hur du skriver
obegripligt underbar
sällsynt ÄR DU
2008-06-18

  glittertindra
precis... så exakt uttryckt... detta med mänsklig kontakt, man kan få den på så olika sätt, att vara singel är inte lika med att vara ensam
2008-06-18

  * Ammi *
ja vad skulle vi göra?
2008-06-18

  Bjarne Nordbö
Du är sannerligen en mästare i det lilla uttrycket, som säger så mycket.
2008-06-18

  Frågetecken?
Det är så bra så jag spänner mig i kroppen...
och ler...
och myser...
2008-06-18

  mayhem and order
En av fem nu på morgonen, en av fem. Grattis:-)
2008-06-18

  Carola Zettergren
YESSS!!!!
2008-06-17

  Fineshrine
bra, annorlunda! jag gillade den :)
2008-06-17

    Glittra G
Där satt den!
2008-06-17

  coffe
komplex ensamhet ...stark text..c
2008-06-16

  mayhem and order
God damn...det här var bra!
Niger, ler och instämmer fullständigt!
2008-06-16

  Mona*
Snyggt sagt!
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder