Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den senaste på det löpande bandet var en kannibal och nu slipper någon att serveras som dagens

Nu avrättar dom
folk
på löpande band
i
Japan

(Man kan inte
fly
från
ett
löpande band)

Det svänger
om
mitt humör
och
ibland svänger
det

raksträckor

En tänkare
är ofta hämmad
i rak kommunikation

Men
ta ton
om de hotar
din person

Ord är
självförsvar






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-17 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan