Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodig Ballerina

 

Det är med ömma tår
hon dansar på livets lina
av taggtråd

 

En sårad ballerina
som dansar ytterligare
en bit

 

Som en blodig krigare
fast med tillit
till döden

 

Fortsätter dansen

 

Fortsätter kampen

 

Än...




Fri vers av SanSuicide
Läst 453 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-17 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet om hur smärtsamt det är att ständigt behöva röra sig graciöst och vackert för att behaga en ständigt iakttagande och kritisk publik... och särskilt svårt blir när man rör sig på taggtråd.

Fint tema! =)
2011-02-13

  Citrusblomma
jättefin!
2011-01-23

    Silverbjer
Underbart!
2009-09-06

  Il poeta della luna
En riktigt bra text,
med en känsla som..
ja, en känsla som känns!
Dina ordval ger texten en ytterligare nivå som bara blir så underbart vackert!
Bravo(!)

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-11

  AnnaMy
vilken cool text, tänker mig dansen och kampen som livet, och vägen igenom som en taggtrådslina. så bra!
2008-06-21

    Satusilmät
Wow vilka bilder du ger mig med denna text som är så full av känslor! Bra skrivet!
2008-06-19

  Larz Gustafsson VIP
En tapper tjej.
Självbiografiskt, månne...?
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

SanSuicide
SanSuicide