Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kan tala

I mitt barskåp
står en whiskyflaska
och kallar på
mig

Det är

konstigt
att den kan tala

Den är lagrad
och mogen
billigare än
på krogen

Jag avslutar
dikten
och häller upp ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 288 gånger
Publicerad 2005-07-04 19:40



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jaa du Ola - detta var en dikt som gick rakt till hjärtat...enormt bra
2005-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan