Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör det med mig själv

Jag ligger med mig själv
befruktar mitt
ego

Föder
texter
utan självkritik,
tur att
det finns
andra
som kommenterar !

Hånglar med
fötterna
på jorden,
lite skit rensar
bort
det ofina, fina




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-07-04 19:52



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det är ett sant nöje att läsa dina dikter..och alltid lika spännande...den som du skrivit här är lika rak och fantasifull som allt annat du gör
2005-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan