Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom denna kritiska till henne vill jag hylla många andra finstilta poeter här inne, av vilka det skulle ta alltför lång tid att räkna upp dem alla (kritiken är redan något omskriven)


Kritik på en text IX








Jag har just läst en text
av Lena Jakobsson
men jag är kluven
kanske borde du och din mamma
dela på lyskraften från den där reds stjärna

jag tycker om saker du skriver
och ögonen tåras förstås
av stolthet över en vän som du
för... mamman och du är väl vänner?

texten får några glasburkar
hemkonserverade jordgubbar




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2008-06-17 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP