Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig...

 

Gör det inte, om du tvekar...

Min avsikt är tydlig,
och aldrig skall jag buga
inför annat

än ödmjukhet.

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 334 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-17 20:42



Bookmark and Share


  VildLilja
Mycket bra!
2008-07-16

    sunnanvind
Grattis till placeringen! Den är du väl värd!
2008-06-18

  Kalle.O
Vackert och grattis till placeringen!
2008-06-18

  mayhem and order
Sant & snyggt & bilden är given. Grattis till en av fem idag:-)
2008-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Ödmjukhet är dock tyvärr ett tänjbart begrepp som tömts på sin ursprungliga innebörd och urholkats.
2008-06-17

  karenina VIP
klokt. man skall aldrig gå emot sig själv
2008-06-17

  nettizen
sanna ord... man ska vara ärlig mot sig själv.
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt