Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1294

Goda ord
börjar bli dyra
dränker dom i vin
kommer
ut
i
poesin,
och vem har sagt
att
endast kvinnor kan förlösa ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-07-04 23:18



Bookmark and Share


    Absint
ah! vin kvinnor och sång..vin-poesi-och sång? då skrivs det om kvinnan måhända!
Gentlemannastrof! gillar sondmatningen:)

chateau morgon, fanns den ´24?
2005-07-05

  Livia
hmm, tankeväckande, bra!
2005-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan