Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur tänker du?

 

 

Säg det kommunala budgetarbete
som i ett crescendo
inte överträffar
världens, i särklass största magiker.
Skillnaden är uppenbar.

Tur att det finns en viss form av insyn,
så vi har möjligheten
att lära av misstagen.

Synd bara att ett fåtal, så viktiga, får lida.

 

Undrar stilla...

Kommer vi någonsin att lära oss,
att trolla?  när vi tittar mot toppen...
Eller är det så,
att allt är och förblir,

en illusion?

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-18 20:41



Bookmark and Share


  aol
kloka tankar
2008-06-18

  Leif Furstedt
Tack Larz Gustafsson, för ordväxlingen med dig.
Det är här jag inser att det kanske skall förtydligas, att de åsidosatta, är de barn i samhället som verkligen tror på samhällets stöd, men...
2008-06-18

    miramari
Allt är en illusion och vem har lärt av sina misstag?
2008-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Politiken är och förblir ett spel för gallerierna.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt