Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndergatan.


Kom och väck mig
ifrån drömmen och
häll regnvatten
i mitt
fallfärdiga hår.

Strö glitter
på porslinet
och vassa liar
på trasglaset.


Ta mig med till
Söndergatan och
soptipparna
och tippa mig.



Tipp, tipp, puss.





Aj.




Fri vers av månblind
Läst 399 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-18 21:47



Bookmark and Share


  Tess the mess
Jag gillade tonen i den här. Älskar att du hittar på egna ord som passar in och förklara bättre än de "riktiga" orden.

"Strö glitter
på porslinet
och vassa liar
på trasglaset"

-jättefint
2008-07-07

  Larz Gustafsson VIP
En puss mitt i dumpningen trots allt...
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

månblind