Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara och publicera, skönt nu tar jag en klunk

och mina fötter
letar efter oupptrampad mark

Turistfria
stränder
är lite mer
romantiska än

All inclusive
fyllan 15.35
vid poolen

Den som söker
skall finna

var det en filosof som
kom på denna strof ?

Eller
blott
en vilsen
igelkott
utan sikte på
närmaste
skog

Ikväll
är jag dock på
en bekant
strand

Poeter.se
och jag håller en öl
i min hand

nu ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 19:56



Bookmark and Share


  Snödroppe
Skål Då!! ;O)
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan