Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en öde ö

Jag såg några bokstäver
sitta på en bänk,
det var a, b och c
dom kände trygghet och närhet till
varandra

Lite längre bort
i solstolar såg jag
d, e och f
g smörjde in h
i solkräm
så att han
inte brände sig
till stavfel

I,j och k
låg och simmade
i poolen
l, och m
var badvakter

n, och o
satt och läste
i lugn
och ro

P, q och r
flörtade
med
s, t och u
sida vid sida
stod
dom nu

V, x och y
z, å och ä
hänger till slutet alltid med

Men alltid allra sist
han tyckte det var trist
där satt ö
på en öde
ö




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-07-05 12:02



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hiihiihii- du lovar väl att hålla igång hela dagen Ola?
2005-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan