Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra nu inga slutsatser av detta

Tyngden ekar
i
mitt
lättsamma

yttre

Smälter tennsoldater
och nöjer mig inte
med det

Tar en tur ut på
hjärtbristens udda ö

oj
drabbat
var det här

10.000 rastlösa myror
dansar techno
i min hjärna

om jag vill
ha hjälp
ja

GÄRNA

vad rekommenderar du
för neråttjack

Matchen igår mot Ryssland ?

Min barndom ?

Ett avbrutet samlag ?

Cash is king
sa
hon

med ett
skönhetsopererat leende




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-19 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan