Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är någon sorts nytändning av en gammal idé, kanske var det min?


Konsten att…







…bada i Algarve




med skrattet i halsgropen




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2008-06-19 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP