Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är ingen dikt om

I högra hörnan
av fönstret står
Barbappapa

Eller åtminstone
en lampa
som påminner
om formen av honom

Ett tag trodde jag att
han var anden i lampan
och om jag bara blundade tillräckligt länge
och önskade mig
så skulle han förvandla
sig till ett flygplan
och flyga mig till
Mallorca
all inclusive

Nu är det inte så
men vinet jag har druckit
tar mig snart till sängs
med slokande kön

Ja kvinnan snett bakom mig
har ont i halsen
och
har inte minsta lust
att genomföra
något slags
erotiskt samfund

Lusten är ju annars det som styr oss
gammal såväl ung

Jag smeker tangenterna och
tänker
att
det är
dina bröstvårtor

hårda
vakna bröstvårtor

Hallå !

sluta dröm
din kuk är öm
och
redo för
avtorkning

Staffetpinnen
är

slak




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-06-19 23:10



Bookmark and Share


  Snödroppe
Ola! kanske dags att säga godnatt!
(tror inte barbapappa har nåt emot hihi)
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan